årets kransar
 
 
 
 
För tredje året i rad har jag fått upp två maffiga kransar i våra fönster vid matbordet. Och visst är det så att tredje gången, då är det en tradition?! Hehe.
 
I år blev det två sorters eucalyptus, bundet lätt med ståltråd så kransarna inte skulle bli så kompakta, jag ville ha stökiga och vilda kransar. Och så de små söta julgransljus-hållarna jag fyndat på loppis, knipsa fast i kransen och tänd det lilla ljuset för extra stämmning!
 
men P.S GLÖM EJ ATT BLÅSA UT LJUSEN SEN!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAPPY LUCIADAG!
 
PUSS
 
 
Ida
 
 
 
 
 
 
ett skåp i skåpet
 
 
 
 
 
 
 
Den hundra år gamla skåpet inne hos juni slukar verkligen hur mycket småpryttlar som helst. Magiskt för ordningen (iallafall den som syns) i ett barnrum. Dessutom får hennes fina dockskåp plats där och hamnar i perrrfekt lekhöjd. 
Jag köpte skåpet hos en antikhandlare och vi var fyra man som sen baxade upp det på det rosa rummet. 
 
Det är så himla kul med barnrumsinredning. Hoppas jag alltid får hålla på såhär i tjejernas rum.Troligtvis inte.
 
PUSS
 
Ida
 
 
 
en liten hint av jul.
 
 
 
 
 
Julen smyger sig på i vårt hem. Inte så mycket tomtar och glitter ännu, det kommer ju barnen hem med efter julavslutningen sen och då ska de få bästa platsen här hemma. hehe. Nej, än så länge har jag fyllt hemmet med julblommor, mörkt vinröda amaryllissar(längtar som en besatt efter att de ska slå ut!) och grenar från tallen utanför. Älskar tallen.
 
PUSS
 
Ida