Jakten på vårt drömboende i Spanien

IMG_2875

image

image

image

 IMG_2880

IMG_2698

IMG_2860

Fantastiskt många magiska moments här i Puerto Banos, Marbella.

Vi är alltså här och springer på hus och lägenhtesvisningar eftersom att vi ju letar efter ett eget drömboende just precis här. Vi får bo i vår mäklares terracottaröda stenvilla med en förtrollande liten trädgård. Ni kan ju förstår att vi trivs! Juni har dessutom hittat kärleken i Albin 4 år <3

Nya visningar imorgon och då i ett annat, lite mindre och mer bohemiskt område nämligen Estepona. Fortsättning följer..

PUSS

Ida

#1 - Linda

Vi var i Puerto Banus tidigare i år och det var helt underbart! Titta på Nueva Andalucia (Aloha Gardens) som var väldigt trevlig (vi bodde inte just där men en släkting till mig gör det så vi var där en helt del).

#2 - Jenny

Vad roligt, vi åker i september till Estepona. Har hyrt ett radhus där för att bekanta oss med omgivningen o leta eget boende. Har ni några tips att komma med? Vad bör man tänka på och göra innan på hemmaplan?

Lycka till

#3 - Åsa

Ja! Köp! Vi har haft vårt townhouse på solkusten i 1,5 år nu. Älskart! Vi åker så ofta vi kan. Lycka till

#4 - Jenny

Om ni har tid över rekommenderar jag en biltur till upp till den andalusiska bergsbyn Benahavis, ca 7 km från kusten. Nära Estepona. Byn ligger vackert och längs den slingrande vägen kan man stanna och ta sig ett dopp i en gammal flodbädd inklämd mellan raviner. Så ta med badkläder och ev badskor då det kan vara stenigt. I byn finns massor av restauranger som såg mysiga ut. Tror även flertalet serverar bra mat dessutom. Smala o branta gränder, väldigt charmigt.

#5 - Jenny

Hej! Skrev en kommentar tidigare som verkar ha fallit bort. Om inte, kan du bortse från denna... Tipsar er om att ta er till den mysiga andalusiska bergsbyn Benahavis. Ligger nära Estepona, ca 7 km från kusten. Vi var där på dagen och åt sen lunch, väldigt trevligt! Många restauranger att välja mellan. Har hört att det är väldigt trevligt även middagstid men att det då kan vara bra att boka bord då antalet restauranger lockar middagsgäster.

Ta med er badkläderna och stanna för ett dopp i den klara flodbädden som finns inklämd i ravinen längs med den slingriga vägen upp mot byn. Ni kanske redan gjort Benahavis, om inte rekommenderar jag ett besök där. Om man vill se något annat, som känns lite mer genuint än Puerto Banus...