I en del av vår trädgård
trädgåd11 trädgård13 trädgård12 trädgård15   trädgård2   trrrr  

I ett hörn av vår trädgård står en träochkorgkombination från IKEA. Den bäddas in av murgröna och klematis som växer som ogräs längs med bergväggen och att inta middag här, omringad av det gröna en sensommarkväll är ganska så magiskt.

SÖNDAG

Oj så himla trött helg jag haft. Tänk att det räcker med en sen middag på stan med vin(betoning på vin nu då), mängder av god mat och stojiga vänner för att klubba mig i två dagar efter. Så himla svag och stackars Joe får gulla, klappa och stå ut med mitt tröttaste jag.

Någorlunda återställd nu iallafall så jag ska ta tag i middagen, grillade burgare till hela familjen. Nom.

PUSS

Ida

 
crazy for lamps
table2   table4   table6 table3     table7      

En ny lampa. Igen. Som jag älskar lampor, visst är väl ni precis så? Kan vi stötta varandra i att det inte är konstigt att samla på lampor, ljus behöver vi ju för att kunna se någonting...

Just den här spåkulan som det ju påminner om kommer från &tradition och kommer ge precis lagom  mysljus i vårt sovrum.

PUSS

Ida

Saturday.
tree9 tree3 tree4 tree6 tree22 tree20 tree10  

På asplunds (eller det är ju faktiskt vårt nu;) Tati sideboard har jag samlat mina tropiska prylar i mässing. Tillsammans med den stora fikusen blir det lite som att stiga in i en djungel när man öppnar vår ytterdörr. Den koloniala stilen känns kul såhär i ett utav hemmets rum för om den skulle var genomgående, vilket ju ÄR så snyggt hos andra så skulle jag tröttna.4 sure.

Hello Saturday!

Jag är i skrivande stund så himla sen till stallet så jag säger hej puss hej, vi hörs sen när jag landat hemma igen och Lördagslugnet lagt sig.

PUSS

Ida