hemmapicknick
 

Igår ordnade jag med picknick i vår trädgård. Vissa dagar är det för varmt för att ens lämna tomten(!!), jag vill mest strosa omkring i trädgården. Då får man göra sig till med uppblåsbar pool, vattenspridare och en picknick som den ovan för att barnen inte ska tröttna :)

Två stora linnedukar från H&MHOME, Ett underbart canvastält från GRANIT och så massa saft, pannkakor och glass på det!

Hoppas du får en härlig Onsdag?! Åska och regn säger dom, mysigt säger jag.

PUSS

Ida

sommarregn

En älsklingsvän vid mitt köksbord med varsin god bok och sommarregn utanför..

Just nu råder FF hemma hos mig. Inte riktigt men jag skojar lite om att det känns så. Johannes och barnen är nämligen på landet medans jag har hela huset för mig själv. Kompisar kikar förbi lite när som på dygnet, jag går igenom familjens garderober och rensar inför hösten, lagar svåra recept jag velat testat länge men framför allt så tar jag det så himla lugnt i solstolen och glömmer bort vad klockan är.

Längtar lite tills på Tisdag. Då kommer dom hem igen :)

PUSS

Ida

home and away
 

Mitt hem får inte mycket kärlekspiff nu när sommaren är som bäst. Min trädgård desto mer. Inne får vänta lite, tills i höst någon gång då jag vet att min göraomnerv börjar rycka.

Men förra veckan var vi på en liten tur till Köpenhamn och där kan jag inte vara utan att shoppa inredning eller för den delen inspireras till att pipa hem om fixa om lite. Med hem kom en massa fint från fantastiska HAYhouse men bäst var nog ändå dessa två inramningar  som ni ser ovan.  Det är något visst med ansikten på bild, kända och okända, jag tycks ha börjat samla på dom :)

Hoppas innerligt att du har en underbar semester med dom du älskar just nu!

PUSS

Ida