Tati
   

Snyggingen Tati console från Asplunds.

Igår fick jag hem min gröna som fått ta plats i sovrummet. Vårt sovrum är lite "ett pågående projekt" då vi är sugna på ny färg på väggarna, mera textilier och kanske men bara kanske en tv på väggen. Jag har alltid varit väldigt anti tv i sovrummet men det som lockar enormt är att kunna ligga kvar liiite längre medans kidsen kollar film en helgmorgon då de vill väcka oss kl 05..

Några korniga mobilbilder som jag tog mitt i fixet kommer här

min egen design.

 I ett hörn i vårt vardagsrum. Det hörnet  som har känts extra mörkt och trist sen julstjärnorna i fönstret försvann.

  Story of the lamp;

Jag ville hitta en liten och fin lampa och har varit på varenda lampbutik i stan(nästan) men inte hittat helt rätt. Många fina lampor finns det ju, såklart men jag ville ha en som inte sa så mycket utan bara hängde där rakt upp och ner och gav ett mysigt ljus.

Idag gav jag upp mitt letande och började snickra ihop min egen lampa med tygsladdar, sockel och uttag, ovan ser ni resultatet!

Jag blev verkligen nöjd och tänker att det är kul med egen design!

OBS! Innan jag satte i kontakten i uttaget och tände lampan svängde jag förbi min kompis Leif som är elektriker. Han granskade  lampan noga och gav OK. Viktigt!

Jag ska visa hur jag gjorde också, en annan dag

PUSS

Ida

Londonresan..
 

Londonresan som inte blev av. Buhu.

Redan kvällen innan resdagen kände jag det, en influensa på ingång men tänkte att det går nog ändå. Det gick inte!

Istället blev det en halvdag på sjukhuset och tillslut fick jag reda på vad som var fel. Penicillinkur och vila  vila vila sa doktorn.

Så det är precis vad jag gjort i helgen och vågar nästan säga att jag mår lite bättre. I detta nu sitter jag vid mitt skrivbord och kikar på nya flygbiljetter till London för jag ger mig inte så lätt. London väntar på mig!!

Stol Svenskt Tenn, Skrivbord BRUKA, Kudde ASPLUND, Lampa Bestlite, kopp med fat adam Gustavsberg.

Imorgon kommer min kamera hem igen.

Hoppas du haft en fin helg

PUSS

Ida