Miami blues
 

Precis bara efter någon dag här i solen så blev vi sjuka. Mest Juni som har haft helt galet hög feber. Inte så kul alltså men vi myser ändå. Tex så tar Nike och jag en tidig promenad på South Beach om mornarna för att köpa hem frukost från Starbucks / Jag besöker dagligen världens bästa WHOLE FOODS och funderar på riktigt på att öppna ett i Sverige/ Jag och Joe byter av varandra vid solstolen  var annan timme och ser lyxen i att få ligga med tidning, tystnad och stekande sol.

Mer än så har vi alltså inte hunnit med men bortom är det ju inte :)

En sista sak måste jag visa, man kan visst springa på sin drömstol här i South Beach..

Hoppas du har en fin kväll!

PUSS

Ida

nyaälkslingssaker
 

Här i Miami skiner solen och vi har det så himla bra!

Medans Joe och Nike bott i poolen sen vi kom hit så har jag och Juni (som helt plötsligt är livrädd för vatten) hängt på stan och lyckats shoppa lite. "lyckats" alltså det är ju inte jättesvårt att hitta bra shopping i denna stad :)

En vit minichanel till mig, brillor runda som klot, bästa aftersun från CLARINS och så heta pjucks till Juni.

HAPPY!

Nu ska jag återgå till denna semesterdag som strax bär av till stranden..

PUSS

Ida

Brudslöja
 

Som jag älskar denna brudslöja. Inte tillsammans med tre röda rosor då blir det (för mig) helfel men precis som dom är, tillsammans i en bunt och gärna mot klarglas eller tenn. Så enkelt.

Dessutom är de ju nästan gratis i jämförelse med de andra snittblommorna :)

Det lilla får det bli idag och förlåt för glest bloggande de sista dagarna men faktum är att vi rest över atlanten med två trötta barn och nu är på plats i MIAMI! I tre veckor kommer jag rapportera härifrån, så himla kul!

PUSS

Ida