gråskala ute
 

Brr. Lite i kyligaste laget att sitta ute som jag gjorde idag vid kaffepausen. Men med varm filt och en kopp choklad så!

Jag skriver hela sidor med namn på latin, ritar upp rabatter och spaljèer, läser mig till och rådgör på plantskolorna kring vår trädgård just nu. Det har blivit flera ganska stora projekt på en och samma gång och just nu är det mest jordhögar och fyllda skottkärror överalt här..Men innan Juni ska det stå klart.

I krukorna lever vinterns planteringar ännu kvar, lite tilltufsade men å så charmiga.

EN UNDERBAR VALBORG önskar jag er

PUSS

Ida

mitt kit
   

I min hylla.

Jag är ju ganska så enkel när det kommer till hudvård, smink och hårvård. Helst vill jag se naturlig och sådär frisk&fräsch ut och det med få men noggrant utvalda produkter. Om mitt hår har jag krivit tidigare, likaså om sminket jag använder.

Men nu till det närmast huden. Snälla, mjuka och helt underbart bra är Kiehls produkter.

Mina favoriter som jag nog inte klarar mig utan är de ovan.

 Creme de corps som både jag och barnen använder på hela kroppen, Simply Mahvelous är rakkrämen som doftar magiskt av kamomill och är hjälpsam och snäll mot huden vid rakning, Intensive Treatment har jag lite var stans där det känns torrt, narigt eller irriterat och den gör mirakel, jo mirakel!

PUSS

Ida

 
friends.food.flowers.

Vi ha haft gäster hela helgen känns det som, olika gäng som kommit och gått. Love it!

Lammstek med himmelsk trattkantarellsås och råstekt potatis, charkisar,årets första och GODA  jordgubbar, champagne, panacotta och så mycket mer gott har vi fått i oss. Springa för livet imorgon alltså :)

Hoppas du haft en härlig helg!

PUSS

Ida