Tävlingsdags; Bästa"sova-hela-natten-tipset"vinner!

 

 

Juni, nyvaken i sin mjuka pyjamas i pimabomull. Tur att hon är så söt för oj oj oj så lite vi får sova om nätterna nu. Hon vaknar varannan timme och pratar, skriker och tjoar tills jag lyfter över henne till vår säng där hon snurrar runt runt runt.

Så nu tänkte jag att ni, mina vänner kanske kunde hjälpa till:) Om du vill lämna ditt bästa tips på hur man får sitt lilla barn att sova hela natten eller iallafall inte vakna varannan timme så korar vi de bästa tipsen med tre valfria Livlypyjamasar i världens mjukaste pimabomull.

Kom igen nu mamas, vi är nog många som behöver dessa tips!

 

 

 

 

Lilla unge.

 

Bästa fredagen önskar jag dig

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

 

I love monday

 

 

Tre älsklingssaker igen då,

Denna goda, glutenfria brödmix. Hur enkelt som helst!

Sylten som jag vaktar med mitt liv här hemma. Så himla perfekt sylt. 

 

Och så som tredje sak, något helt annat

 

 

Mitt fikonträd från ZETAS som klarat sig i ett helt år nu. Nya skott tittar upp och jag känner att jag lyckats med ett träd för första gången i mitt liv. Det är ändå stort :)

 

 

Nu piper jag iväg mot stan!

 

PUSS och bästa måndagen till dig

 

Ida

 

 

 

Fredag

 

Fredag och vi tar det piano här hemma. Nike som har feber och gnytt över den hela natten sitter och pysslar nere vid köksbordet, Juni som inte heller sovit många timmar inatt för hon verkar ha vänt på dygnet ligger nu bland duntäcken på stora sängen och snarkar. Och så jag som har en massa jobb att ta tag i men istället dricker kaffekopp nummer tre uppe vid mit skrivbord och slår in små söta paket till min bästis för att hon är bäst.

 

I helgen hoppas jag på sovmorgon, eftermiddgasvila och så långkok på spisen efter timmar med höströj i trädgården.

 

PUSS

 

Ida