tiny furniture

 

 

Jag samlar på små porslinskoppar till Nike och Juni. Ju mindre och blommigare desto bättre.

Det finns ju oändligt många fina porslinskoppar och fat så för att samlingen ska hållas hanterbart stor och kännas speciell så köper jag bara de som jag blir "dödsförälskad i"

Ingen utav dom tycker än så länge att det är ett dugg intressant eller vackert. Men jag hoppas på att dom om några år beundrar, plockar och leker med dessa små konstverk. Eller ännu längre fram att dom delar upp kopparna sinsemellan och låter deras barn i sin tur ärva. Fast det kan ju såklart sluta hur som helst, alltihopa åker i golvet imorgon under en vild lek kanske?!

Men tanken är ju mysig :)

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

 

Mitt bästa rum

 

 

Här sover jag och Joe. Ibland med två varma barn som trängs och sparkas men oftast så himla tungt och gott. Jag tror att det är färgen, placeringen utav sängen (jag är en riktigt feng-shui-are) de krispiga linnelakanen ifrån Society som jag nu är sugen på i puderrosa och så att vi aldrig drar på med värmen där inne. Svalt sover iallafall vi bäst i :)

Hur mår du fina bloggläsare? Jag är så himla glad över att du tittar in här hos mig.

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

Mitt i.

 

Två vädigt gamla speglar ifrån Svenskt Tenn i just tenn och två globlampor på fot tävlar om hedersplats i hallen. Det kan ta lång tid innan vinnare koras här vill jag lova :)

Bästa bloggvän,

Jag är alltså någonstans mitt emellan magsjuk familj, vattkoppor på liten Juni, renovering på utspridda ställen i hemmet, jobb på tre fronter och så ett gnagande, dåligt samvete gentemot vänner som jag inte haft tid eller ork att träffa. Life, oh life.

Så snart all stress blåst bort är jag tillbaka här, i min lilla blogg som jag älskar.

 

PUSS

 

Ida