my concrete kitchen

 

 

 

Nu är det nästan ett år sen vi bytte ut våra bänkskivor i köket från mörkbetsat trä til betong. Vi stod och valde mellan betongen och den klassiska, urfina carrara marmorn länge men kom till slut fram till att betong funkar bäst i vårt vita, väldigt enkla kök. Den är sådär "på riktigt", ruffar till köket ordenligt och sätter precis den looken vi vill åt. Det blir ju helt klart bleka fläckar i betongen lite här och var men jag gillar det!

 

En väldigt fin Torsdag idag. Ikväll blir det soppa och pannkaka <3

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

 

 

 

grå

 

 

Jag känner på gråskalor just nu och står mellan tre färger från Fierd Earth.

Den här gången vill jag inte ångra färgvalet efter en vecka och tänker därför suga på denna karamell länge, tills det bara finns en helt självklar grå färg för mig..eller något :-)

 

Det händer inte så himla mycket mer den här måndagen men missa för sjutton inte detta fantastiska "hemma hos"! Malin, jag vill efterapa allt du är, har och gör.

 

PUSS så länge

 

Ida

 

 

 

 

Do It Yourself, första julpyntet

 

 

Den här veckan har jag ledigt från jobb. Jag plockar i alla högar hemma, planerar inför min födelsedag och jul, lagar god mat, pysslar, springer i skogen och vilar mitt på dagen. Så himla värt med en sån här vecka!

 

Pysslet har så här långt resulterat i origamifigurer som granar, blommor, stjärnor och djur. Tanken är att jag ska vika ihop en hel julkrubba..det är liiite pilligt men väldigt kul och svslappnande. Testa!

Till Nikes rum blevdet pynt i glada pasteller, såklart!

 

 

 

 

Jag lovar att återkomma med hur jag gått tillväga alldeles snart för nu måste jag springa ner till affären och köpa saffran(mitt i bak!!) :-)

 

PUSS

 

 

Ida