ett litet dop..

 

 

 

 

I Lördags höll vi dop för lilla Juni och vilken dag vi fick!

 

Alla 100 gäster plus 38 underbara  barn med sommarspring i benen bjöds efter dopet på lunch, bubbel och så chokladtårtor och macarons i världens vackraste orangeri som ligger här ute där vi bor. Grönska i överflöd och så några meter ner till havet!

 

Senare på kvällen var vi nog 40 personer som promenerade hem till oss för  att grilla korv och dricka de sista flaskorna champange på vår terass.

 

Så himla underbar dag. Tack miljoner gånger om för den!

 

PUSS

 

Ida

 

 

Vackerär den inte.

 

 

 

Tv apparaten. Ett himla bra påhitt på sååå många sätt men vacker är den inte.

 

Jag försöker få våran stora, svarta, platta sak att "försvinna" bland fotokonst och starkt rosa färger..går sådär va..;-) Hur har ni tvn hemma hos er? Nyfiken!

 

Hoppas du har en fin Onsdag?!

Jag sitter med nytt jobb och försöker hålla ögonen öppna efter en vakennatt med Juni..

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

 

En morgonvila i en skjortrutig dröm..

 

Jag har ju nämnt det förut men jag kna inte få nog. Den där första vilan hemma hos oss, när Joe och Nike åkt iväg mot skola och jobb och jag stängt av morgontvn och fått i Juni  och mig själv lite frukost. När hon börjar gnugga sig i ögonen och krama om sin favoritkanin..Då är det dags för första vilan på vår stora säng. Hon somnar på min arm och jag ligger nära och tittar ut genom fönstret på dagen som just börjat..

älskade mammaledighet!

Just nu är vår säng bäddad med de skönaste sängkläderna som finns tror jag bestämt. Alex&Fred gör alla sina sängkläder i krispiga skjorttyger och jag älskar det, lite som att bädda in sig en en mans nystrykta skjorta ;-)

Och vet ni vad!? Nu får ni 30% rabatt på allt i webshoppen (utom innertäcken och innerkuddar)med koden "AFgingerbreadhouse"

Du kommer älska!

t.o.m 31/5

 

 

PUSS

 

Ida