Min favoriter med rabatt!

 

 

 

 

Man har ju vissa prylar som man bara älskar. Varenda gång man går förbi så suckar man nöjt över hur bra den passar in just där och inte en endaste gång har man ångrat köpet.

 

Två sånna saker hemma hos mig är brickbordet från HAY och marmorbrickan ifrån samma märke!

På brickbordet kan man ju ha vad som helst eller ingenting alls-lika snyggt oavsett. Och marmorbrickan som i själva verket är en skärbräda är helt optimal att ha fina små ljusstakar och vaser på.

Möbelvärlden ger nu mina läsare 15% rabatt på just dessa två produkter! Så himla snällt och skoj!

 

Koden för 15% rabatt påd essa varor är : ginger13

gäller t.o.m Söndag 3/2

 

Annars är det full rulle här hemma! Jag jobbar som en tok, har åkt på halsfluss tillsammans med Joe och Juni lär sig krypa..därför har bloggandet halkat efter men snart är jag back on track igen :)

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

 

 

 

 

En bädd av rosor

 

 

 

Nike älskar ju plastblommor, riktiga blommor, blommor i tryck och allt som har med blommor att göra egentligen.

 

Därför bev hon så himla glad när jag bäddade om hennes säng med nytt underlakan täckt utav rosor :) Det är något visst med mönstrade underlakan, mysigt i barnrummet! Kudden som är en stor, mjuk parfymflaska med just blomsterdoft är min favorit.

 

Lakanet kommer precis som hennes påslakan och örngott från PIP studio.

 

Hoppas du har en härlig morgon kompis!

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

Mot solen!...snart

 

För två år sen var vi och seglade i Karibien. Jag var helt hysteriskt nykär i Joe och levde på det. På nätterna dansade vi på däck och på dagarna skulle det upptäckas stränder, segla i svår vind, snorkla och  annat spännande.

Efter tio dagar var jag helt slut på kärlek intryck och fest. Sov tre dagar i streck och vaknade till en svensk, iskall vinter. 

 

Men fy fasiken så kul vi hade!

 

Nu åker vi snart igen men naturligtvis inte på denna typ utav resa. Nej, nu blir det med våra två kids och min mamma. Lite mer tryggt,bekvämt och alldeles lagom :)

 

..fast först om en månad..

 

SOLKYSSAR till er, mina kompisar denna iskalla kväll

 

 

Ida