Lukta (lagom mycket) gott!

 

 

Jag älskar doftljus. Lite för att dom oftast doftar härligt men mest för att dom är så fina att se på och för att de nästan alltid kommer i en lyxig och snygg förpackning.Väldigt märkligt kanske men precis så är det.

Därför har jag flera doftljus som inte tänds ännu utan bara står och är fina. Men dom doftar ju ändå och mixen utav alla dessa dofter i ett och samma rum kan bli lite "ont-i-huvudet-framkallande" men då har jag en lösning på det, nämligen;

Glaskuporna! Så himla fina och kostar nästan ingenting. Fint att blanda storlekar och varianter också.

 

Nu vet jag att det här inte är min idè but still, så smart!

 

PUSS och GOTT NYTT ÅR!

 

Ida

 

 

 

 

 

Sergio Mouille, I love you.

 

 

I hallen sitter nu vår nya lampa på väggen. En lampa som jag drömt om länge.

En enarmad bandit utav Sergio Mouille!

 

Snart är det nyårsfaton hörni!

Skönt med en pangbomkväll efter sega men härliga mellandagar. Vi har rätt så festliga planer som  kanske går att genomföra-om vi får barnvakt..om inte så blir det stooor pommacflaska och hamburgare deluxe hemma, också fint!

Nu snart ska granen kläs av och åka ut för att stå i kruka ute ett tag till men julblommorna får fortsätta blomma över här inne. Jag är helt förälskad i iskonvaljen! Så himla söt.

 

 

PUSS

 

Ida

 

 

 

 

 

 

 

En fridfull jul

 

Några bilder från självaste julafton hemma hos oss som jag hann ta innan barn, släkt och vänner trillade in..

 

GOD JUL!

Några dagar sen är jag med denna hälsning men så blir det ju när paket ska slås in, huset ska städas, kalkonen ska lagas och julfrid ska innfinna sig, man hinner inte med allt :-)

Vi firade alltså hemma hos oss med ett ganska så stort gäng och jag serverade en gyllenbrun, maffig kalkon med smarriga tillbehör. Julmat har vi fått i oss en masse både innan och  nu efter jul det blev perfekt med kalkon-english style på självaste dagen. Barnen var pirriga och visst kom han, tomten med fulla säckar! Jag öppnade tre paket och fick nypa mig i armen. Tusen miljoner tack älskade!

På annandagen packade vi bilen full och åkte ut mot skärgården där vi blivit bortskämda med god mat, fint väder och långa sovmornar hos Joes mamma.

Nu är vi hemma igen, bara vi fyra och har hamnat i hög i soffan framför Hobbit. Nike gömmer sig under täcket när det blir för läskigt och Juni verkar oberörd trots orcher och annat läskigt..

 

En jul precis så som jag vill ha den!

 

Hoppas din jul blev precis så som du önskat

 

PUSS

 

Ida