off we go!

 

 

Nu är kläderna vikta och väskorna packade!

Imorgon sticker vi till min favoritstad för en långweekend med härligt sällskap.

Följ med mig på Instagram där jag heter idacarrol !

 

Ha en fortsatt fin vecka så ses vi!

 

Puss

 

 

Ida

 

 

 

 

Exempelsida
Detta är en exempelsida. Den skiljer sig från ett blogginlägg eftersom den är statisk och kommer att finnas på samma plats hela tiden, den kommer troligen att visas i din sidnavigering (i de flesta teman). De flesta börjar med en Om-sida som introducerar dem för potentiella besökare. Den skulle t.ex kunna ha följande innehåll:
Hej där! Jag är cykelbud på dagen, blivande skådespelare på natten och detta är min blogg. Jag bor i Örebro, har en katt som heter Lurv och jag gillar Pina Coladas. (och att simma i Göta kanal).
... eller något liknande detta:
Den officiella svenska portalen för WordPress, WP-Support Sverige grundades 2007 och tillhandahåller svenska översättningar för WordPress, teman och tillägg. Behöver man hjälp med att komma igång eller stöter på problem så är WP-Support Sverige den perfekta platsen att få svensk support på. Du hittar portalen på wp-support.se.
Som ny WordPress-användare bör du gå till din adminpanel för att ta bort denna sida och sedan skapa nya sidor för ditt innehåll. Ha det så kul!
någonting att dricka?

 

 

 

 

 

 

 

Ett nytt litet bord som vi kallar för barbordet har flyttat in.

 

Det kommer ifrån HAY och har en så himla bra höjd för drinkfix(som vi väldogt sällan håller på med:)

Ovanför bordet hänger ett fotografi på Ray Charles in action. Honom gillar vi!

 

Ett regn som aldrig tar slut denna Onsdag. Men det är ok. Vi har ju nästan legat i soffan under filt och kurerat förkylning hela dagen ändå..

 

Hoppas ni ahr en fin Tisdag

 

 

Puss

 

 

Ida