Påskfixarveckan


Hej bästa!


Redan Torsdag  och alldeles snart påsk.
Påskpyntat har jag gjort massor i veckan. Inte hemma, där har bara de söta små fågeläggsvaserna fått ta plats utan i Spralls alla butiker!

Där har jag planerat, inhandlat material, målat ägg och så fått upp allting i fönstren.

Idag fortsätter jag påskdekorerandet på LIVLYS butik. Jag tror att den här klänningen kommer få sätta stilen i fönstret..

Det är så himla, himla kul att  få jobba som dekoratör när man tycker att man får till det. För det är verkligen inte alla gånger man tycker det :)
Nu är det dags för lunch!Hoppas du har en härlig TorsdagPussIda
Guldfeber

I Lördags var det ju kalas!

Vi firade en utav mina bästa kompisar Karolina med guldtema och räkfrossa för att hon fyllde 30 år!

Alltihopa var en överraskning och min uppgift var att kidnappa med födelsedagsbarnet från ett barnkalas.
När vi efter frågor om vart vi var på väg ocg bubbel i bilen anlände vi hemma hos Millis där allt, precis allt är så snyggt att man svimmar. Hon bor så som jag drömmer om men aldrig kommer våga...
Kristian var fin i guldhatt och missa nu inte den fantastiska sidengardinen med palmprint bakom honom. Jag skulle betala många kronor för den..


Karolina fick denna guldiga madonnakreation när hon kom och bytte om på studs! Såklart..Till och med Bibbi (hunden) var pimpad i guld! Även om den åkte av ganska snabbt
Marängswiss på hemmagjord glass, maränger, cola och chokladsås. Dessutom serverades det på silverbricka..alltså bara hemma hos Millis tor jag :)Efter en fantastisk kväll tackade jag för mig när de andra dansade på borden..Sov lääänge på Söndagen sen :)Idag är guldtemat långt bort och jag ska köra igång med jobb.


PussIda

NUTS about youJordens godaste jordnötssmör tillsammans med cashews, kokosflingor, kardemumma, havremjölk, frysta hallon och bananer blir en himmelskt god smoothie. Eller mer som en måltidsdryck nästan. Hur som helst, testa!

Medans alltihopa förutom hallonen mixas så är det perfekt att kyla glaset! Den smakar helt klart bäst ur kylt glas.Hallon i botten och så nötkärlek på det! Dricks helst i solen :)Nu ska jag få på mig finkläder som passar magen och sen iväg på ett himla kul kalas!


Hoppas du har en härlig LördagPussIda