Morgon på franskaSara och jag bor ett helt otroligt hotell. MAMA SHELTER är något väldigt speciellt...

Efter en ordentlig frukost tar vi nu tag i dagens jobb. LIVLY för hela slanten!
Hoppas din Söndag är bäst.


PussIda
Mot Paris!Idag dök det upp några höstnyheter på LIVLYS showroom. Kappa och rock i gosig ullblandning och så det sötaste på länge, den lilla röda klänningen i bomull.


Go kväll!

Vilken dag alltså! Upp tiiiidigt med morgonsur Nike, jobb, stress, packning, stress, hämta en ioförsig gladare Nike från dagis och så helt plötsligt hemma igen med tusen saker kvar att göra innan vi lyfter mot Paris imorgon.

Det är jag och min vän Sara som åker dit på lite LIVLYäventyr över helgen!
Paris är kanske världens vackraste stad och bjuder dessutom på otroligt god mat och overkliga bakverk. Varendaste gata är sådär filmiskt vacker och energin är bara härlig i den stan :)Innan jag återgår till packningen vill jag återigen TUSEN MILJONER TACKA för alla fina namnförslag och gratulera

Postat av: Hemma hos Elinor

Kanske

Nike och Mini
Nike och Mika
Nike och Majken

Fast min favvo blir nog Nike och Mika


http://hemmahoselinor.blogspot.com/
till ett fint armband från MONO&ME! Jag tyckte det var himla fint att du tänkte på att det skulle passa med Nike.

Maila mig Ellinor!Imorgon hörs vi från Paris hörni!


God natt och Puss


IdaPå tal om M, till er!
Kvällsaktivitet pågår på Nikes rum. Jag är halvt med i leken (dagis för dockorna) och halvt på datorn..Ni är bäst. Tack för alla fina namnförslag på M!

Tre stycken älskar jag och har skrivit upp. Nu måste jag bara övertyga de andra i familjen och sen ska det ju passa på den lilla som kommer ut också. Vem vet, hon kanske är en självklar Barbro.. ;)


Som tack till er vill jag ge bort ett utav mina favoritarmband! Inte just mitt som hänger runt min arm men ett likadant. Och passande nog så börjar det märket också på M, MONO&ME!Jag älskar dom. Allihopa!

Det verkar ju Kanye West, Shakira och någon känd tennisspelar också göra ;)

Det jag vill ge bort är i färgen fuchsia. Så kom igen nu, droppa något namn på M så drar jag en vinnare imorgon.Hoppas du har en fin kväll


PussIda