I want candy
Fem rosa pioner till en femåring! GRATTIS älskade Nike!


Oj vilken fest det blev! Efter grillade hamburgare i trädgården gick vi in för lekar,godis,lekar och så ännu mera godis!
Barbietårtan blev inte riktigt vad jag sett framför mig men den gick ju att äta och den var ju rosa.. ;)

Min gulligaste kompis Karolina som hjälpte mig med allt gillade mest glasyren..
Utav lekarna som var dansstopp,ballongdansen, staffet och kyssa grodan så var sistnämda utan tvekan mest uppskattad! Alla fick läppstift, ögonbindel och så pussa pussa pussa!


Tack gosungar för ett hysteriskt men underbart kalas!


Och ni mina läsare fick i detta inlägg dagens rosa dos (chock!)


Hoppas ni får en fin Söndag!


Puss


Ida


Messy morning


Ja en ganska rörig morning här!

En ny lampa sitter iallafall uppe. Det är en PJ lampa ifrån Örsjö och jag är helt kär i alla deras lampor. En vit i samma modell ligger kvar i kartongen eftersom att jag inte riktigt vet var den ska sitta. perfekta platsen måste dte vara .. :)Nu kör jag på med kalasfix för snart kommer 15 små prinsessor och plingar på dörren!


Bästa Lördagen till er!Puss
Ida
Baka, sy, fixa och dona
Idag är det en sån dag. Jag känner mig som värsta husmorn när jag springer mellan bakskålar, tyllpyssel, strykning och städning. Inför en väldigt kalasig helg då vi firar Nike med prinsesskalas på lördag, och Nike+Johannes med släkt på Söndag. Allt på en gång bara!! :)


Våra svarta Bestlite lampor ovan matbordet kändes inte riktigt prinsessiga men med lite rosa, tyll, nål och tråd blev det ganska så passande!


Nu ska jag ta tag i Barbietårtan...javisst det kan bli huuur fel som helst! ;)


PussIda