liten röd


I sin nya Lilla My klänning drog Nike runt imorse. Snurra, se bolibompa, öva luciasånger och absolut inte ta på sig ytterkläderna fast att det är bråttom bråttom. Min lilla, Lilla My <3


Kläningen kommer ifrån COS


GLAD Måndag till dig!


PussIdaAdvent hos ossoch i den hänger små stjärnor i papp som kommer ifrån Granit.


Bästa bloggläsare,

Hoppas ni haft en mysig första advent! Jag och Johannes har haft världens softaste Söndag med pyjamas på hela dagen, svartvita julfilmer på tv och så glögg och pepparkakor i massor!

Men snart kommer lilla Nike och då styr vi upp julbak med vänner. STÖK men mys alltså :)

Jo juste, dagens smidigaste grej gjorde jag idag! Jag klickade hem 80% av alla de julklappar jag ska handla på nätet.
Helt perfekt eftersom att jag helst inte vill trängas på stan i julhandel med jättemagen och illamående. Klick klick och så det allra roligaste kvar bara... slå in alla paket med fint papper och fina band såklart!
Fortsatt härlig mys-söndag till dig!


PussIda
pannkaka på annat vis
Eftersom att jag lever efter skalmans mat-och-sov-klocka just nu så hoppas jag att mina gulligaste läsare har överssende. Inte jätte många inlägg och de flesta handlar ju då om mat :)

Men snart ska den värsta tröttheten vara över och då ska det bloggas en massa massa om julpynt, advents och glögg bjudningar och så om julmat och bak såklart! Kan bli kul tror jag!

Men för nu, Tisdagsmiddagstips!

Pannkakssmet precis så som man gör den. Grovt hackade grönskar, mina favoriter är morötter och purjolök just idag och så bacon..mm salt.


Blanda och så häll ner i långpanna.Skjutts in i ugnen i ca 30min...Alltså, en matig tjockpannkaka som gick hem hos hela familjen!
PussIda