Bekvämt och Busnel

Jag har nya pyjamasbyxor från Gina tricot som jag älskar...

Torsdag och jag är påväg ur de skönaste byxorna någonsin för att byta om och dra iväg på jobb. De har fått sitta på de senaste dagarna när jag skrotat omkring hemma. Egentligen inte pyjamabyxor tycker nog Gina tricot men det är nog bara Emanuela de Paula (deras otroligt snygga modell!) som kan få denna byxa att se ut som något annat :)


Igår plockade jag fram två fina vårjackor som vi nästan inte hann använda förra året. Jackona är i precis samma modell men en är min och en är Nikes, stor & liten alltså!

Jackorna från Busenl är så himla sköna, dom också, som ni förstår så är jag FÖR bekväma plagg! haha!


Hoppas du har en fin Torsdag! Imorgon Fredagsmys med värdens goaste Nike som kommer till oss extra tidigt denna vecka! Wihooo!


PUSS


Myror i brallan!Nike älskar vår trapp. Vår livsfarliga trapp, den är nämligen väääldigt brant och är endast designad för att se snygg ut, alltså inget trappräcke! De första veckorna vi bodde här fick jag svindel varenda gång jag eller Nike skulle ner för den. Så himla skönt med en ordentlig, stadig trapp med två trappräcken om några månader!
Det vet jag att alla våra vänner med barn(och de höjdrädda!) kommer tycka också :)

Nike däremot kommer nog på riktigt sakna att hänga, slänga och åka kana i den..


Nu är tjejen med myror i brallan hos sin paps och jag har softaste Måndagskvällen med Johannes. CSI, hämtmat och soffan.


Puss


Ida

Tomti domti Tits


Fyra kusiner på bus, en liten saknades men han hänger på så fort han kan gå!

Tom Tits var en HIT och även de tre tvååringarna kunde prova på expriment. Nike sprang runt runt och exprimenterade med allt! Favoriten för henne var nog ändå vattendelen!
Etfer 4 timmar väntade jag på att alla barnen skulle bryta ihop av trötthet och nästan somna på golvet men inte alls, det var glada miner hela vägen in i bilen där de somnade på kankse 10 sekuder.. :)


Ses snart igen Tom Tits!