Morgonstund


Jag och Nike gick upp tidigt och satte på Lotta på tv. Frukost, mys och gos i stora soffan en liten stund till innan vi gör oss i ordning och sticker in mot staden. Presenter ska handlas till middagen vi ska iväg på ikväll och Nike har blivit lovad en tur till Buttericks för att köpa "Lördagsgodis" i form utav en pruttkudde och en vattensprutande blomma..min lilla clown har nämligen godislöfte :)Hoppas ni har en mysmorgon och får en fin Lördag!


Kram


Ida


Back in townNy lampa och vaser ifrån Housedoctor i hallen. Lite färg iallafall :)Tillbaka hemma alltså och det är lite som att jag hunnit glömma att vi faktiskt bor i ett stort hus nu för tiden :)
Packa upp, tvätta, städa av, storhandla och nu har jag precis kommit in från trädgården där jag städat upp. Heltidsjobb:husägare och mamma!

Imorgon är det mååånga projekt på min "fixa-i.huset-lista" som ska just fixas och det ska ni såklart få hänga med på!Auktionsfynd blir blomlåda i köket..Sov gott alla!


Ida
sommarfika på miniresa
Vi njuter sommarsverige med Johannes underbara danska släktingar. Jag har skrattat som aldrig förr dessa dagar, shoppat vintage chanel och lampor på auktion och lagat en massa god mat. Imorgon åker vi hem igen så vi hörs då bästa bloggläsare