Let's start with something new.


...jag fick något fint i veckan..

Hej iskalla Torsdagseftermiddag!

..och hej på alla fina där ute! Jag har haft lite för mycket att göra de senaste två veckorna med mässor och inköp inför hösten. Så himla kul men helt slut blir jag av alla intryck och beslut. Dessutom planeras ju vårt bröllop för fullt nu...också super kul så jag ska verkligen inte klaga.

Hur som helst, Nike och jag kom precis hem ifrån dagis och jobb och sitter nu med mellis och väntar på att Johannes ska hämta upp oss. Vi ska ut till Ikea och fixa med något så kul som garderobsinredning(!) för imorgon ska vi få upp nya och smart planerade garderober i ett genomgående rum här hemma som just nu inte används till någonting. Inte alls en walk-in-closet alltså..mer som en walk-through-closet :)

Till rubriken då. Både jag och Nike fick varsin fin present i veckan! Jag utav Johannes och Nike utav sin moster Lisa..
Lila Uggs med guldglittriga sulor, det kan inte bli mer Nike än så.


Imorgon är det Fredag och jag hoppas på att vakna till ett glatt barn och solsken så att jag kan promenera till jobbet utan att tappa känseln i ansisktet och benen.


Puss!


Bortbjuden

 

I Lördags kväll tog Nike på sig leopälsen och letade fram den finaste lådan med choklad vi hade i skafferiet för hon var bjuden hem till Malcolm 3 år på middag och det ni, är fint!

 

Jag och Johannes var också bjudna och Malcolms föräldrar var hemma även om det var Nikes och Malcolms kväll... :)

Vi åt god mat, skrattade, hoppade i en super bra hoppsäng och somnade sen i taxin hem. Tur att Johannes höll sig vaken och kunde leda oss in och i säng..

 

Hoppas ni har den bästa Söndagen! Jag ska precis baka scones till ett gäng!

 

KRAM!

 

 

 

Sealegs


För en och en halv vecka sen gungade det under mina fötter...

Idag ar det Söndag och jag och Nike softar hemma hos min syrra och hennes kids. Snart ska vi äta lite mer glass och mysa i soffan framför Pippi. En Söndag utav bästa slag :)


Hörs senare!