Luftballongslampan!
Klockan är bara halv åtta och det är nattsvart ute. Nu kommer det, mörkret... Men vad gör det när man har en massa fin belysning att tända!! I Nikes rum finns det flera ljusslingor men på hennes skrivbord står min favoritlampa! Nämligen en luftballongslampa ifrån Thaiwood! Nu ser ni den knappt men jag ska fota den ordentligt en annan dag så ni får se hur fantastisk den är!
God natt!
Hippietimes!
Den här blommiga är second hand och har förmodligen klätt någon skön hippie någon gång för länge sen...
Jag är mitt i  ett flummigt middagsstök! Det är fisksoppa med saffran som puttrar hysteriskt på spisen, vin, hög musik och massa kärlek hos oss ikväll! Jag vill vill vill ha såhär fina Onsdagar i resten av mitt liv!
På köksbordet blommar snittorkidèer i en glasvas..
Go kväll!
En favoritbebis!


I veckan var den här godisungen hemma hos oss och var så himlans söt! Hon heter Billie-Loo och är en utav Nikes favorit bebisar som Nike själv brukar säga.

Billie-Loo är min fina kompis Karolinas dotter och hon och Nike går på samma dagis. Dte skiljer två år på tjejerna så Nike känner sig väääldigt stor och tar verkligen hand om lilla Billie på alla sätt. Ni vet, sådär lillgammal gulligt så man dör.

Om ni känner igen skönheten så är det kaaanske för att hon sitter modell för franka.Fina fina ungar alltså!

Idag är det Fredag och jag har en massa jobb att ordna med innan jag kan springa ut på stan och fixa några ärenden för att sen springa in hemma igen, krama på Nike, göra mig festfin och sen ut på stan igen med min kille(som är världens bästa kille!). Vi ska på en väldigt speciell fest...mer om det en annan gång.
 Nike ska iallafall ha Fredagsmys med min lillebror Adam som står över en kväll med grabbarna för WildKids maraton och ostbågar!
Adam och Nike sommaren 07
Hoppas du du och du får en fantastisk Freeeedag!