Det här med catsuit alltså...serious posing!
Nja. Nej.Shit.Eller! Jag såg den hänga i en butik igår och blev lite kär på en gång. Jag såg mig själv i den och det såg så så så bra ut..i mitt huvud. Väl hemma med den svarta kattdräkten som min kille kallar den är jag inte så säker längre. Alltså, vissa plagg typ catsuits är menade för vissa människor, kroppar, modeller! Men jag jag tänker att jag fyller ut den lite som Beyonce...;)
Men frågan är om det blir lite för mycket Beyonce i "Put a ring on it". Förstår ni? Jag kommer ju defenetivt inte bjuda på några sjukt heta rumpstudsningar eller andra scenposer i den. Möjligtvis att jag rör fötterna från sida till sida och kaaaasnke att en hand åker upp på höften men mest troligt är nog att jag står still och håller in magen..

SHIT ALLTSÅ det är inte lätt att vara tjej alltid. Jag skiter i att vela nu och går på min pappas motto nämligen;
"Mätt, stark och världens bästa!"

Dräkten får sitta på ikväll när vi ska iväg på en massa kul!
Hoppas ni har haft en fantastisk vecka! Jag har mest jobbat, pussat på Johannes och längtat ihjäl mig tills nu på Söndag då vi ska fira Nike 4 år!!!
Puss!


En väldigt vuxen middag.
Trött Söndag. Efter en fantastiskt mysig middag igår. Jag och några utav mina vänner tycker att vi har blivit vuxna och hade därför en parmiddag med våra gajos som är vuxna på riktigt.
Jag lagade även mat på riktigt som man bör göra när man har vuxenmiddag:) Vi åt Potatiskaka med fetaost, soltorkade tomater, svarta oliver, timjan och basilika i. Till den var det lamfilèer och rödvinsås. Och sen en massa vit chokladmousse och ännu mera vin..vilket ledde till att det blev split och spagat tävling i köket!
Tack tack tack folket för igår!
Så, idag, upp tidigt med ganska tungt huvud som min mormor brukar säga. Ut i spöregnet för att möta upp min stora stora syster som tycker att det är härligt med korvgrillning och ponnyridning trots spöregn. Jag var skeptisk men det blev bra! Så mysigt med dessa fantastiska barn som uppskattar varenda sekund!
Men sen var det skönt att komma hem och skaka av oss vattnet, på med mysläder och sen gos i soffan innan Nike skulle packa lilla väskan och åka till sin Pappa. Pappavecka och jag saknar henne redan.
Nu har jag städat undan rödvinsrester och väntar på min man. Vi ska äta tonfisk och se Tomten är far till alla barnen. Skön kombo. Skön Söndag.
Puss
Wish of the day: More peace please!


Utanför våran dörr ligger den här kärleksfulla dörrmattan! Det känns som att varenda svensk borde ha en likadan utanför sin dörr i dessa dagar..hjälp och ont i hjärtat känner jag.

FREDAG! Otroligt vilken lycka jag kan känna för Fredagar och Fredagsmys. Jag börjar sjunga Fredagsmyssången redan Fredag morgon för att peppa inför myset men Nike verkar ha tröttnat på den för imorse sa hon " Snälla mamma, sjung något annat nu!"

Ikväll blir det inte riktigt Fredgasmys i form av tänd brasa, soffan och Idol med mina hjärtan för vi har nämligen en massa saker att fixa med inför en middag vi ska ha hemma imorgon. +att det är den lyxigaste Fredagen i månaden just denna Fredagkväll då vi får en jättehjälp med städning hemma:)

Så eftersom att vi ska handla en massa mat och inte kan vistas hemma på ett par timmar så kör vi stenhårtHERON CITY i Kungens kurva!  Där kan man nämligen göra precis allt!(då menar jag discobowling, arkadspel, olearys och annat hysteriskt!) Vi skrattade lite när vi var där första gången på bio eftersom att det är åldern 16 och yngre som befinner sig där efter 16:00 men sist vi var där när Nike var med såförstod vi att det är stället att vara på med en fyraåring! ALLT blinkar och det är hög musik i varenda hörn! ...Nike somnar sekunden hon sätter sig i bilen påväg hem.

 

 

 

TUR att vi har photobooth när det är lie långtråkigt efter dagis en helt vanlig Torsdag.. :)

 

HAPPY HAPPY Fredag!