Vi tjejer alltså..

I Lördags när jag var ute med mina bästa Andrea och Emelie fastnade vi på East toalett liiite för länge. Vi tog kort, skrattade, tog kort, sminkade , skrattade och blev tillslut ombedda att lämna toaletten av ett gäng irriterade tjejer i kön...Men shit va kul vi hade! TACK mina älskade!

1:a advent hos oss!

Vi firade första advent med glögg hos oss!
Jag hade ordnat som värsta sortens hemmafru med  4 olika glöggsorter, valnötsbröd,julskinka, julost ,saffranskaka med äpple, pepparkakor,ädelost och så brända mandlar och choklad!
Vi var 20 vuxna och en hel hög med kids så det var verkligen full fart men ändå lite adventslugn och mys.

Den svarta "tavlan" med ljusslingan runt om är inte alls en tavla! Det är ett projekt som verkar ta helt galet lång tid att få klart! Det är magnetfärg vi målar lager på lager för att sen när magnetfärgen är stark nog måla över griffelfärg...det blir alltså en griffeltavla att skriva viktiga saker på + att man kan fästa fina saker med magneter!

Igår frågade varenda en utav våra gäster om jag varit så sjuuukt huslig och bakat och glaserat de stora pepparkakshjärtarna med våra namn på som hänger under trappen...


....jag svarade JA, jag har bakat dom men sanningen är NEJ, jag beställde dom på NK bageriet. Det finns en gräns på husmorseri till och med för mig!! haha!

Hoppas ni hade en fin advent, vad gjorde ni?
UTMANAD!
 Bloggdrottningen Sessan har utmanat mig och jag ska försöka ta mig ann den utmaningen! Det är alltså 7 saker ni inte visste om mig...då ska vi se;

1. Jag är sockerberoende och måste äta minst en (liten eller stor) sötsak om dagen.

2. Jag är nästan alltid dödstrött efter 21:00 och får då KÄMPA för att hålla mig vaken. Därför är det svårt för mig och J att umgås på kvällen vilket jag så himlans gärna vill! Men ligger vi i soffan och ser en film eller pratar somnar jag mitt i en mening.

3. Jag älskar mode för barn eftersom att det är så okompliserat och sen så är det ju mitt jobb men jag skäms när jag erkänner att Nikes garderob skulle kunna vara en garderob för 10 små flickor...

4. Jag är världens socialaste och pratar gärna om vad som helst med någon  helt okänd människa när jag väntar på en buss eller står i någon kö. Det kan sluta med att vi fortsätter prata en bra stund och sen byter nummer, en ny vän bara sådär...vilket leder in på nästa punkt...

5...Jag har så många fantastiskt fina vänner och får ofta ångest för att jag inte hinner umgås med alla så mycket som jag vill.

6. Jag och Nike har fyra leverfläckar i precis lika storlek på samma ställen. Höger axel, bakom höger öra, på långfingret och i vänster öga(!)

7. Jag tycker att Brittiska The Office är den bästa tvserien någonsin och karraktären David Brent älskar älskar älskar jag.


Och nu så ska jag alltså utmana 7 personer...hmm, min syster Lisa till att börja med iallafall. Jag får utmana fler senare för nu måste jag springa iväg på inköp, MOLO vinter -11! Wihooo!