Från Paradiset


För att komma till den lilla miniö där båten vi seglar låg fick vi ta Johannes väns (som TACK OCH LOV är pilot) minipropellerplan från Saint Maartin. Jag var livrädd hela vägen!GOD FORTSÄTTNING!

Otroligt nog sitter jag just nu på en liten bar på en vit strand. Vi har lagt till här för kvällen och imorgon fortätter seglingen mot St Barts där vi ska fira nyår på Nikki beach. Jag har sett så mycket vackert och haft så kul med våra fantastiska vänner! Jag och fyra grabbar på en segelbåt...GRABBIGT värre kan jag lova :) Men den fantastiska kocken och servetrisen som är ombord är kvinnor så jag hoppas på att kunna hänga med dom när jag inte klarar av allt testosteron längre! haha!

Nu ska vi käka middag på båten och senare blir det fest på den här vikens "kvarterskrog"..spännande!


Hopaps ni har det fint och gör fina snögubbar :)God jul!

Julaftonsmorgon och vi är uppe tidigt för julmys..

Det är ju magiskt! Så känner jag varje år!

Efter frukost och en super fin present som tomten ( Johannes) lämnat i strumpan är vi nu i full gång med att slå in de sista julklapparna. För sen ska vi ut på vår tomterunda och lämna små fina paket till lite släkt och underbara vänner!
Första stoppet blir hemma hos en dam som bara bor en gata bort. Hon betyder otroligt mycket för mig ska få detta vita paket med blomster på..När vi är tillbaka hemma igen kommer Nike, min syster+familj och mamma och DÅ ska jag bjuda på julmaten jag kämpat med halva natten! Sen hoppas vi på att tomten kommer och att alla barn orkar med dans och lek!

Imorgon åker vi ju till andra sidan jordklotet och det känns i HELA magen!


GOD JUL alla fina!


Oväntat besök..
Nytt ovanför Nikes skrivbord är två fina tavlor!
De fina affischerna kommer ifrån Paris och är sen inlämnade för inramning. Igår fick jag äntligen upp dom!

Jag är fortsatt sjuk så jag har stannar hemma idag och håller på med smått julfix. En liten tomtenisse vid namn Nike kom och ringde på dörren alldeles nyss och frågade om hon kunde komma in en stund eftersom att hennes pappa som hon är hos tom imorgon eftermiddag skulle ut på stan och handla julklappar. JA! BÄSTA SÄLLSKAPET!
Nu ska vi spela Astrid Lindgrenspel och passa risgrynsgröten som kokar på spisen. Den ska vi ställa ut till tomten sen :)
Hoppas ni har en fin dan före dan och inte stressar!